Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Tåspids - begyndere - tirsdage

Underviser: Fatima Cerqueira

Tåspidstræning for begyndere, der har danset ballet i nogle år, og nu er klar til at komme på tå

Klassisk tåspidstræning for dansere fra 10 år. Du skal have modtaget mindst tre års klassisk balletundervisning for at kunne træne på dette hold. 

Der arbejdes fra bunden med langsom opvarmning ved barre. Vi arbejder derefter på gulvet med tåspidsøvelser. Tåspidstræning giver styrke i fodleddene, hvilket også vil gavne i springtræning - dette er også god træning for den moderne danser.

Vi tilbyder én gratis prøvetime den første gang i februar. Herefter koster en prøvetime 100 kr. Kvittering fremvises til underviser inden timens start. Det er kun muligt at tage en enkelt prøvetime - herefter tilmeldes og betales for sæsonen via hjemmesiden. Når/hvis holdet er fuldt booket er det ikke længere muligt at få en prøvetime.

Alderen er fra ca 10 år, men aftales nærmere med læreren.

Vi tilbyder én gratis prøvetime i august pr. deltager. Herefter koster en prøvetime 100 kr. Kvittering fremvises til underviser inden timens start. Det er kun muligt at tage en enkelt prøvetime - herefter tilmeldes og betales for sæsonen via hjemmesiden.

START
Tirsdag den 8. januar 2019

SLUT
Tirsdag den 7. maj 2019

BEMÆRK
Der er ikke undervisning i 7.

Vær opmærksom på at hvis du danser flere timer om ugen/deltager på flere hold er der rabat. Check under "Priser" inden du betaler.  Se priser her.

Forår 2019
Start 8. januar
Tid Tirsdage kl. 17.55 - 18.50
Sted Balletsalen
Pris 1.000,-