Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Dans med Parkinsons

Underviser: Mette-Ida Kirk

TILMELD VED AT SENDE EN SMS ELLER RINGE TIL TLF. 42 95 65 10  

SUCCESEN fortsætter I Odense

Til dans med Parkinsons kan du tage din ven, veninde, kæreste, ægtefælle eller en anden du holder af med til en opløftende form for træning, der for første gang i år er blevet lanceret på kontinuerlig basis i  Danmark.  Dans med Parkinson-træningen udspringer af den internationalt anerkendte organisation Dance for PD i New York se link: http://danceforparkinsons.org som gennem deres visionære arbejde i 15 år har bidraget til, og bevist, at mennesker, der lever med Parkinsons, kan have meget gavn og glæde af dansetræning guidet af professionelle dansere, der formidler glæden ved dansen og musikken.  

Undervisningen i Odense ledes af tdl. solodanserinde ved Det Kgl. Teater Mette-Ida Kirk, der er uddannet i Dance for PDs koncept af den verdensomspændende organisations leder, David Leventhal.

Nogle mennesker har muligvis en forestilling om, at danseundervisning der finder sted på en balletskole måske henvender sig mest til kvinder, men Dans med Parkinsons er en stimulerende og kreativ form for træning, hvor alle kan være med. Den er bygget op med variation og fantasi, så deltagerne kan blive bestyrkede i at udforske bevægelse og musik bl.a. gennem små koreografiske forløb, der omfatter elementer fra både moderne dans, ballet og andre danseformer. Deltagerne får derved mulighed for at udvikle deres fleksibilitet, koordinering, balance, gang, holdning og hukommelse.  

Klassen rundes af roligt og rart.

Se en film fra sidste sæsons hold her.

TILMELDING
tilmeld ved at sende en SMS eller ringe til tlf. 42 95 65 10  
Senest tilmelding den 26 august 2017.  

STED
Balletsalen
Jernbanegade 20  Odense C
Det Kgl. Teater Balletskolen Odense

PRIS
For 13 klasser:

1.300,- kr. for enkeltdeltager
1.950,- kr. for par.

Nye deltagere tilbydes een gratis prøvetimeaugust eller september.

START
Efterårssæson 2017 starter lørdag den 9. september 2017

TIDSPUNKT
Lørdage kl. 11.15 - 12.30

SLUT
Efterårssæson 2017 slutter lørdag den 16. december 2017

BEMÆRK
Der er ikke undervisning i uge 41 og 42.


Efterårssæson 2017
Start 9. september
Tid Lørdage 11.15-12.30
Sted Balletsalen