Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Dans med Parkinsons

Underviser: Mette-Ida Kirk

TILMELD VED AT SENDE EN SMS ELLER RINGE TIL TLF. 42 95 65 10  

SUCCESEN fortsætter I Odense

Til dans med Parkinsons kan du tage din ven, veninde, kæreste, ægtefælle eller en anden du holder af med til en opløftende form for træning, der for første gang i år er blevet lanceret på kontinuerlig basis i  Danmark.  Dans med Parkinson-træningen udspringer af den internationalt anerkendte organisation Dance for PD i New York se link: http://danceforparkinsons.org som gennem deres visionære arbejde i 15 år har bidraget til, og bevist, at mennesker, der lever med Parkinsons, kan have meget gavn og glæde af dansetræning guidet af professionelle dansere, der formidler glæden ved dansen og musikken.  

Undervisningen i Odense ledes af tdl. solodanserinde ved Det Kgl. Teater Mette-Ida Kirk, der er uddannet i Dance for PDs koncept af den verdensomspændende organisations leder, David Leventhal.

Nogle mennesker har muligvis en forestilling om, at danseundervisning der finder sted på en balletskole måske henvender sig mest til kvinder, men Dans med Parkinsons er en stimulerende og kreativ form for træning, hvor alle kan være med. Den er bygget op med variation og fantasi, så deltagerne kan blive bestyrkede i at udforske bevægelse og musik bl.a. gennem små koreografiske forløb, der omfatter elementer fra både moderne dans, ballet og andre danseformer. Deltagerne får derved mulighed for at udvikle deres fleksibilitet, koordinering, balance, gang, holdning og hukommelse.  

Klassen rundes af roligt og rart.

Se en film fra sidste sæsons hold her.

TILMELDING
tilmeld ved at sende en SMS eller ringe til tlf. 42 95 65 10  (dette nummer gælder kun for Parkinson dans!)
Senest tilmelding den 2. Januar 2018  

STED
Balletsalen
Jernbanegade 20  Odense C
Det Kgl. Teater Balletskolen Odense

PRIS
Pris for 15 klasser:
1.500,- kr, for enkeltdeltager
2.250,- kr. for par

Nye deltagere tilbydes een gratis prøvetime i januar.

START
Forårssæson 2018 starter lørdag den 18. august 2018

TIDSPUNKT
Lørdage kl. 11.15 - 12.30

SLUT
Efterårssæsonen slutter lørdag den 15. december 2018

BEMÆRK
Der er ikke undervisning i uge 7 (vinterferie, d.v.s., der er vinterferie-lukket både d. 10 og 17. februar) og påskeferie uge 13 (26. marts til og med mandag 2. april).
Sommer/efterår 2018
Start 18. august
Tid Lørdage 11.15-12.30
Sted Balletsalen