Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Moderne dans - begyndere/let øvede 10-12 år

Underviser: Karen Margrethe Aunsholt

Et super hold for danseren, der vil have mere erfaring med moderne dans. 

Det indeholder bl.a. en teknisk opvarmning med udgangspunkt i Limone teknikken, spring over gulv og så skal vi arbejde med noget sjovt og lækkert koreografi.

Undervisningen opbygges langsomt i løbet af året, så det er ikke en forudsætning at man har danset moderne før. Vi starter med et fælles afsæt og derfra højner vi i fællesskab niveauet. Der vil således blive bygget øvelser på med større sværhedsgrad som året skrider frem. Dans skal være sjovt og det bliver der også lagt vægt på i undervisningen.

Karen Margrethe Aunsholt, er uddannet moderne danser fra Statens scenekunst i københavn. Hun har arbejdet som danser i både ind og udland. Karen har været fast ansat danser hos det svenske dansekompagni Norrdans og har været fast tilknytte Oure efterskole i mere end 5 år.

Vi tilbyder én gratis prøvetime i oktober. Herefter koster en prøvetime 100 kr. Kvittering fremvises til underviser inden timens start. Det er kun muligt at tage en enkelt prøvetime - herefter tilmeldes og betales for sæsonen via hjemmesiden.

START
Tirsdag den 3. oktober 2017.

SLUT
Sidste time den 19. december 2017.

BEMÆRK
Der er ikke træning i uge uge 42.

Vær opmærksom på at hvis du danser flere timer om ugen/deltager på flere hold er der rabat. 
Check under "Priser" inden du betaler.  Se priser her

Efterårssæson 2017
Start 3. oktober
Tid Tirsdag kl. 17.00 - 18.00
Sted Spejlsalen
Pris 700,-