Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Moderne dans - øvede 13+

Underviser: Karen Margrethe Aunsholt

Dette hold er for øvede og passionerede dansere, der ønsker at udvikle deres sociale, kreative, tekniske og kunstneriske kompetencer.

Klassen vil indeholde en kort opvarmning og der vil blive arbejdet med koreografi/ repertoire. Ideen er at opbygge et højt danseniveau, berøre trin og kombinationer danseren ikke bliver præsenteret for i hverdagen, og højne dansernes måde at arbejde med bevægelser på. 

Der vil eks. indgå bevægelsesanalyse, hvor vi ser på hvor bevægelsen udspringer fra og hvor den ender. Der vil blive lagt fokus på danserens teknik og udviklingen af denne.

Karen Margrethe Aunsholt, er uddannet moderne danser fra Statens scenekunst i københavn. Hun har arbejdet som danser i både ind og udland. Karen har været fast ansat danser hos det svenske dansekompagni Norrdans og har været fast tilknytte Oure efterskole i mere end 5 år.

Vi tilbyder én gratis prøvetime i oktober. Herefter koster en prøvetime 100 kr. Kvittering fremvises til underviser inden timens start. Det er kun muligt at tage en enkelt prøvetime - herefter tilmeldes og betales for sæsonen via hjemmesiden.

START
Tirsdag den 3. oktober 2017

SLUT
Tirsdag den 19. december 2017

BEMÆRK
Der er ikke undervisning i uge 42. 

Vær opmærksom på at hvis du danser flere timer om ugen/deltager på flere hold er der rabat. Check under "Priser" inden du betaler. 

 

Efterårssæson 2017
Start 3. oktober
Tid Tirsdag kl. 18.15-19.45
Sted Whitebox
Pris 950,-