Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Dans med Parkinsons

Underviser: Mette-Ida Kirk

SUCCESEN fortsætter I Odense

Til dans med Parkinsons kan du tage din ven, veninde, kæreste, ægtefælle eller en anden du holder af med til en opløftende form for træning, der for første gang i år er blevet lanceret på kontinuerlig basis i  Danmark.  Dans med Parkinson-træningen udspringer af den internationalt anerkendte organisation Dance for PD i New York se link: http://danceforparkinsons.org som gennem deres visionære arbejde i 15 år har bidraget til, og bevist, at mennesker, der lever med Parkinsons, kan have meget gavn og glæde af dansetræning guidet af professionelle dansere, der formidler glæden ved dansen og musikken.  

Undervisningen Odense ledes af tdl. solodanserinde ved Det Kgl. Teater Mette-Ida Kirk, der er uddannet i Dance for PDs koncept af den verdensomspændende organisations leder, David Leventhal.

Dans med Parkinson er en stimulerende og kreativ form for træning, hvor alle kan være med, og den er bygget op med variation og fantasi, så deltagerne kan blive bestyrkede i og nyde at udforske bevægelse og musik bl.a. gennem små koreografiske forløb, der omfatter elementer fra både moderne dans, ballet og andre danseformer. Deltagerne får derved mulighed for at udvikle deres fleksibilitet, koordinering, balance, gang, holdning og hukommelse.  

Klassen rundes af roligt og rart.

Undervisningen finder sted:

Lørdage kl. 11.15-12.30
Jernbanegade 20  Odense C
Det Kgl. Teater Balletskolen Odense
Der tilbydes selvfølgelig også en gratis prøvetime i denne måned.  
Klippekort til 10 gange 1000,- kr for enkeltdeltager
Klippekort til 10 gange 1.500,-kr for par. 

Benyt ikke tilmeldingslinket, men tilmeld på tlf. 42 95 65 10  

Forårssæson 2017
Start 14. januar
Tid Lørdage 11.15-12.30
Sted Balletsalen