Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Moderne dans 4.-6. klasse - let øvede/øvede

Underviser: Marluze da Cruz

Let øvede / Øvede Moderne dans for 4.-6. Klasse er for de lidt mere erfarende elever, der har gået til dans før eller er tilmeldt mere end et dansehold.

Udgangspunktet er musikalitet - vi går i dialog med musikken med kroppen som instrument. Musikken inkarneres med alle dets farvede mønstre af rytmer, grooves og toner der accentueres i koreografiens bevægelser. Med bassen i hofterne eller trommerytmerne i fødderne, danser vi legende med og mod musikken. Der er mange muligheder og udvalgte trinkombinationer fra repertoiret øves henover gulv i opvarmningen. 

Daft Punk, Pharell Williams, House og jazz er afsættet for organiske, groovy bevægelser. Michael Jackson, Flashdance og MTV ligger altid lige under overfladen, men med afsæt i den moderne dans og altid med en grundig teknisk opvarmning, der styrker fysikken, motorikken og den rytmiske sans. 

At vi har fået Marluze da Cruz i huset som underviser er et scoop! Normalt underviser hun på det trendsættende gaardbodans i København. Derfor er det nu du skal købe en sæson og danse moderne og trække alle de lækre timer ud af hende du kan. Læs mere om Marluze her på siden under "Undervisere". 

Vi tilbyder én gratis prøvetime i januar. Herefter koster en prøvetime 100 kr. Kvittering fremvises til underviser inden timens start. Det er kun muligt at tage en enkelt prøvetime - herefter tilmeldes og betales for sæsonen via hjemmesiden.

Vær opmærksom på at hvis du danser flere timer om ugen/deltager på flere hold er der rabat. Check under "Priser" inden du betaler.  Se priser her.

 

Forårssæson 2017
Start 12. januar
Tid Torsdage kl. 17.00 - 18.25
Sted Balletsalen
Pris 1.375,-