Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Musicaldans 6 - 9 år

Underviser: Emilie Augustesen

Dette hold er for alle de børn, som kunne tænke sig at danse til fed musik og samtidig lære, hvordan det er at stå på en scene. Holdet vil være introducerende til musicalverdenen med alt fra trinene, musikken og indlevelsen. Der vil være en kreativ og legende tilgang i undervisningen, og derfor er holdet perfekt for alle, som har lysten til at danse. 
Der vil være fokus på koreografi og indlevelse i både dansen og musikken. Børnene får lov til at danse til klassiske musicalnumre såvel som nyere rytmisk musik, som børnene har kendskab til, og som vil få deres puls op. Der vil blive arbejdet med klassiske musicaltrin i et roligt tempo, og derfor kan alle være med.
Vi tilbyder én gratis prøvetime i januar. Herefter koster en prøvetime 100 kr. Kvittering fremvises til underviser inden timens start. Det er kun muligt at tage en enkelt prøvetime - herefter tilmeldes og betales for sæsonen via hjemmesiden.

Vær opmærksom på at hvis du danser flere timer om ugen/deltager på flere hold er der rabat. Check under "Priser" inden du betaler.  Se priser her.

Forårssæson 2017
Start 7. januar
Tid Lørdage 10.00 - 11.00
Sted Balletsalen
Pris 1.000,-