Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Sommercamp 10-13 år u/26

Undervisere: Marylise Tanvet, Morten Innstrand

Dans noget mere. Mød nye venner. Bevæg dig til fed musik. Tag på AMOK sommercamp, hvor vi danser ballet og moderne dans

Få ledige pladser - tilmeld dig nu!

Vi øver blandt andet en koreografi, som vi fremviser for de øvrige deltagere på sommercampen, forældre og venner den sidste dag i ugen.

Du bliver undervist af Marylise, Morten og Oliver.

Springstærke Marylise Tanvet underviser i ’ballet release’ – som du kun får det hos Marylise. Det er funky ballet, som du aldrig har oplevet det før. Marylise er uddannet både som klassisk og moderne danser ved Conservatoire de Paris. Siden 1999 har hun danset professionelt ved Skåne Danseteater, Danskdanseteater & Cullbergballetten.

Til den moderne dans, skal du undervises af Morten Innstrand som i en årrække har undervist på danseinstitutioner og kompagniklasser både nationalt og internationalt. Efter 25 år som professionel danse, iscenesætter og koreograf har Morten en helt helt særlig evne til at ramme, røre og række ud til dig, når du danser - så du får helt sikkert prøvet noget nyt og nice.

Oliver Flor Jull kommer med friske wibes fra New York og vil underviser i gulvarbejde med høj puls og fuld power. Oliver er tidligere elev på Det Kgl. Teater Balletskole i Odense og har danset videre på den prestigefyldte The Juilliards School i New York. Oliver sørger 100% for, at vi får New York's crazy dansestemning til Odense.

MAD            
Medbring god stor madpakke hver dag og drikkedunk. Vi spiser frokost i parken, hvis vejret er til det og hygger og leger i pauserne. Vi sørger for frugt og nødder til den lille sult i pauserne.

TØJ            
Du skal have bløde balletsko eller strømper på og tøj, som er rart at bevæge sig i. Sæt håret op, så det ikke driller.

TID
Der er mulighed for at møde ind allerede kl. 08.30
Vi danser hver dag fra kl. 9-15.

STED
AMOK v. Det Kgl. Teater Balletskolen Odense – Jernbanegade 20, 5000 Odense C

BEMÆRK
Tilmelding er først gældende, når betaling er gennemført.

Alle er velkomne! Uanset om du har danset før eller ikke, så er denne uge skruet helt særligt sammen til dig, der er vild med dans.

Program og undervisere vil være forskelligt i ugerne 26 & 31 - så du kan sagtens deltage i begge uger ;-)

Efter den 20. maj refunderes indbetalte beløb ikke. Der er rabat, hvis man ønsker at deltage i begge ugerne med sommerskole. Skriv en mail til fritid@amok-odense.dk for at tilmelde til begge uger!

Forårssæson 2017
Start 26. juni
Tid 09.00 - 15.00
Sted Balletsalen
Pris 1.500,-