Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Sommercamp 10-13 år u/31

Undervisere: Morten Innstrand, Gudrun Bojesen, Zac Nemorin

Dans noget mere.
Mød nye venner. Bevæg dig til fed musik. Tag på AMOK sommercamp, hvor vi danser ballet,  moderne dans og jazz

Vi øver blandt andet en koreografi, som vi fremviser for de øvrige deltagere på sommercampen, forældre og venner den sidste dag i ugen.

Du bliver undervist af Gudrun Bojesen, Morten Innstrand og Zak Nemorin.

Til den moderne dans, skal du undervises af Morten Innstrand – kunstnerisk leder på Det Kgl. Teater Balletskole Odense og fagreferent på DGU, så Morten ved, hvad det vil sige at undervise unge og øvede dansere. Morten er helt særlig til at ramme, røre og række ud til dig, når du danser - så du får helt sikkert prøvet noget nyt og nice.

I ballet underviser Gudrun Bojesen, der har danset som solodanser på det Kgl. Teater helt frem til 2016, hvor hun dansede sin afskedsforestilling. Du vil få hard core træning i ballet – både ved barrer og over gulv.

Kongen af jazz-dance Zak Nemorin svinger forbi direkte fra London, hvor han professionel koreograf samt Deputy Head of Jazz Dance at Millennium Performing Arts. Zak er kendt for sine helt forrygende koreografier og høje tempo.

MAD           
Medbring god stor madpakke hver dag og drikkedunk. Vi spiser frokost i parken, hvis vejret er til det og hygger og leger i pauserne. Vi sørger for frugt og nødder til den lille sult i pauserne.

TØJ           
Du skal have bløde balletsko eller strømper på og tøj, som er rart at bevæge sig i. Sæt håret op, så det ikke driller.

TID
Der er mulighed for at møde ind allerede kl. 08.30
Vi danser hver dag fra kl. 9-15.

STED
AMOK v. Det Kgl. Teater Balletskolen Odense – Jernbanegade 20, 5000 Odense C

BEMÆRK
Tilmelding er først gældende, når betaling er gennemført.

Alle er velkomne! Uanset om du har danset før eller ikke, så er denne uge skruet helt særligt sammen til dig, der er vild med dans.

Program og undervisere vil være forskelligt i ugerne 26 & 31 - så du kan sagtens deltage i begge uger ;-)

Efter den 20. maj refunderes indbetalte beløb ikke. Der er rabat, hvis man ønsker at deltage i begge ugerne med sommerskole. Skriv en mail til fritid@amok-odense.dk for at tilmelde til begge uger!

Forårssæson 2017
Start 31. juli
Tid 09.00 - 15.00
Sted Balletsalen
Pris 1.500,-