Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Sommercamp 7-9 år u/26

Undervisere: Marylise Tanvet, Morten Innstrand, Oliver Flor Jull

Du skal prøve at danse funky ballet og moderne dans

Få ledige pladser - tilmeld dig nu!

Sammen skal du prøve en masse forskellige danse og vi lærer en koreografi, som vi viser for forældre, venner og de andre hold på sommercampen den sidste dag i ugen. Vi får det skønt sammen.

Alle 5 dage bliver du undervist af Marylise, Morten og Oliver, der skiftes til at have timer af ca. 1,5 times varighed.

Springstærke Marylise Tanvet underviser i ’ballet release’ – som du kun får det hos Marylise. Marylise er uddannet både som klassisk og moderne danser ved Conservatoire de Paris. Siden 1999 har hun danset professionelt ved Skåne Danseteater, Danskdanseteater & Cullbergballetten.

Til den moderne dans, skal du undervises af Morten Innstrand som i en årrække har undervist på danseinstitutioner og kompagniklasser både nationalt og internationalt. Efter 25 år som professionel danse, iscenesætter og koreograf har Morten en helt helt særlig evne til at ramme, røre og række ud til dig, når du danser - så du får helt sikkert prøvet noget nyt og nice.

Oliver Flor Jull kommer med friske wibes fra New York og vil underviser  dans med høj puls og fuld power. Oliver er tidligere elev på Det Kgl. Teater Balletskole i Odense og har danset videre på den prestigefyldte The Juilliards School i New York. Oliver sørger 100% for, at vi får New York's crazy dansestemning helt ind til dig.

Alle kan være med på campen – uanset niveau – og er for både drenge og piger. 

MAD            
Medbring god stor madpakke hver dag og drikkedunk. Vi spiser frokost i parken, hvis vejret er til det. Ellers hygger og leger vi  – og der er altid en voksen til stede i pauserne.

TØJ            
Du skal have bløde balletsko eller strømper på og tøj, som er rart at bevæge sig i. Sæt håret op, så det ikke driller.

TID
Der er mulighed for at møde ind allerede kl. 08.30
Vi danser hver dag fra kl. 9-15.

STED
AMOK v. Det Kgl. Teater Balletskolen Odense – Jernbanegade 20, 5000 Odense C

BEMÆRK
Tilmelding er først gældende, når betaling er gennemført.

Program og undervisere vil være forskelligt i ugerne 26 & 31 - så du kan sagtens deltage i begge uger ;-)

Deadline for tilmelding er 20. maj og efter denne dato refunderes indbetalte beløb ikke. Der er rabat, hvis man ønsker at deltage i begge ugerne med sommerskole. Skriv en mail til fritid@amok-odense.dk for at tilmelde til begge uger!

Forårssæson 2017
Start 26. juni
Tid 09.00 - 15.00
Sted Balletsalen
Pris 1.500,-