Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Sommercamp 7-9 år u/31

Undervisere: Gudrun Bojesen, Morten Innstrand

Vi skal danse – og det bliver mega fedt

Du skal prøve at danse funky ballet og moderne dans. Sammen skal du prøve en masse forskellige danse og vi lærer en koreografi, som vi viser for forældre, venner og de andre hold på sommercampen den sidste dag i ugen. Vi får det skønt sammen.

Alle 5 dage bliver du undervist af Gudrun Bojesen og Morten Innstrand, der skiftes til at have timer af ca. 1,5 times varighed.

Til den moderne dans, skal du undervises af Morten Innstrand – kunstnerisk leder på Det Kgl. Teater Balletskole Odense og fagreferent på DGU, så Morten ved, hvad det vil sige at undervise små dansere. Morten er helt særlig til at ramme, røre og række ud til dig, når du danser - så du får helt sikkert prøvet noget nyt og nice.

I ballet underviser Gudrun Bojesen, der har danset som solodanser på det Kgl. Teater helt frem til 2016, hvor hun dansede sin afskedsforestilling. Du vil få træning i ballet – både ved barrer og over gulvet.

Alle kan være med på campen – uanset niveau – og er for både drenge og piger.

MAD           
Medbring god stor madpakke hver dag og drikkedunk. Vi spiser frokost i parken, hvis vejret er til det. Ellers hygger og leger vi  – og der er altid en voksen til stede i pauserne.

TØJ           
Du skal have bløde balletsko eller strømper på og tøj, som er rart at bevæge sig i. Sæt håret op, så det ikke driller.

TID
Der er mulighed for at møde ind allerede kl. 08.30
Vi danser hver dag fra kl. 9-15.

STED

AMOK v. Det Kgl. Teater Balletskolen Odense – Jernbanegade 20, 5000 Odense C

BEMÆRK

Tilmelding er først gældende, når betaling er gennemført.

Program og undervisere vil være forskelligt i ugerne 26 & 31 - så du kan sagtens deltage i begge uger ;-)

Deadline for tilmelding er 20. maj og efter denne dato refunderes indbetalte beløb ikke. Der er rabat, hvis man ønsker at deltage i begge ugerne med sommerskole. Skriv en mail til fritid@amok-odense.dk for at tilmelde til begge uger!

Forårssæson 2017
Start 31. juli
Tid 09.00 - 15.00
Sted Balletsalen
Pris 1.500,-