Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

Charlotte Khader

Klassisk ballet

Optaget på Det Kongelige Teaters Balletskole i 1982 og ansat som kongelig balletdanser ved Den Kongelige Ballet i 1992. Har danset med i hele Det Kongelige Teaters balletrepertoire i både ind- og i udland .


Startede med at undervise på Det Kongelige Teaters Balletskole i 2004 ved siden af arbejdet som balletdanser. Modtag i 2010 Clara Pontoppidans legat for flid.  Startede i 2012 Bella Speranza, som er et frivilligt projekt, hvor kronisk syge børn undervises i ballet på Det Kongelige Teater. Her underviser hun stadig 1 gang om ugen.
 

Pensioneret som balletdanser som 40 årig i juni 2015. Ansat som fagreferent på Det Kongelige Teaters Balletskole i august 2015, og som underviser på den klassiske balletlinje.

"Mit liv er børn og ballet. Jeg har selv 2 børn, en pige på 15 år og en dreng på 8 år. Jeg danser og underviser ikke fordi jeg kan, men fordi jeg ikke kan lade være. Dansen starter i hjertet og tager sin smukke form i kroppen. Balletten er for mig et magisk sted, hvor man kan udvikle sig både på det fysiske plan, men også på det mentale plan."