Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

Morten Innstrand

Dans

Morten Innstrand har en lang række koreografi- og kunstnerisk ledende arbejde bag sig. Han er bla. koreograf bag succesforestillingerne “Verdenshistorien”, “Hair” og “Elsk Mig i Nat” på Østre Gasværk Teater, “Carmen” på Sandnes Kulturhus i Norge og “Leva Livet” på China Teatern i Stockholm. Derudover instruerede han operaen “Aria” ved Operaen i Midten og giver løbende kunstnerisk rådgivning og coaching på opsætninger rundt i Danmark.

Morten Innstrand har været skoleleder på Det Kongelige Teater Balletskolen Odense. Han har undervist professionelle dansere i Dansehallerne og har i en årrække undervist på danseinstitutioner og kompagniklasser.  Han har siden 2005 arbejdet som censor, studievejleder og undervisningsansvarlig for den moderne træning for elever fra 12-18 år ved Det Kongelige Teaters Balletskole i København. Morten Innstrand har desuden arbejdet ved Statens Scenekunstskole som underviser, repetitør og koordinator fra 2000-2004. 

Morten Innstrand grundlagde Copenhagen Contemporary Dance School sammen med Lotte Sigh i 2005.

Morten har arbejdet i 22 år som professionel danser med en imponerende lang række af koreografer og teatre i Danmark og Sverige. 

Underviser på følgende hold: