Tilbage til forsiden Gå til fritids.
28
okt 2017

Ledig stilling: Underviser i moderne dans

Det Kgl Teater Balletskolen Odense og DGU søger en erfaren underviser i moderne dans.

Du får ansvaret for at undervise Balletskolens 8. og 9. klasse, vores elever på Danse Grunduddannelsen samt et øvet hold i vores fritidstilbud.

Stillingen:
Stillingen fylder to dage om ugen, onsdag og fredag, desuden er der mulighed for at undervise i nogle lørdags workshops for DGU, Balletskolen og i AMOK-fritid.

Vi forventer:
En underviser med erfaring og med en høj teknisk og fysisk tilgang til den moderne dans og som også kan undervise i repertoire samt evt. lave koreografi.

Stillingen er tidsbestemt med kontrakt fra 1. januar 2018 til 30. juni 2018.

Det Kgl Teater Balletskolen Odense og DGU:
Det Kongelige Teater Balletskolen Odense er en moderne friskole og kulturinstitution med en elitær danseprofil, der tilbyder en unik grunduddannelse inden for moderne dans og klassisk ballet i et innovativt læringsmiljø, hvor dans, dannelse og boglig uddannelse danser sammen.

Sammen med vores forening Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet tilbyder vi desuden en Dansegrunduddannelse (AMOK-DGU). Uddannelsen på Balletskolen Odense kan derfor strække sig fra 0. klasse til 4.g. Vi har desuden fritidstilbuddet AMOK-Fritid med undervisning til børn, unge og voksne i alle aldre.

Læs mere om Det Kgl Teater Balletskolen Odense her: kgl-odense.dk.

Yderligere information:  
Skriv til Kunstnerisk leder Morten Innstrand på: mi@kglteater-odense.dk

Ansøgningsfrist:
Fredag 28.10.2017.