Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Børneballet 5 - 6 år - MORGENHOLD 3

Underviser: Alberte Mouritsen

ET HOLD FOR piger og drenge, der har lyst til at BEVÆGE SIG, DANSE OG LAVE balletTEATER 

Dette hold kører ONLINE undervisning i øjeblikket - når du har tilmeldt dig får du tilsendt linket, hvor du kan følge undervisningen. Vi åbner op for undervisning i dansesalene, så snart det bliver muligt!

Børneballet for danseglade piger og drenge.

På dette hold laver vi balletteater. Vi leger med balletten, og får de første bevægelser fra balletten ind i kroppen. Vi improviserer til klassisk musik og leger prinser og prinsesser og svaner og trolde. Holdet er for alle, piger og drenge, der kan lide at bevæge sig og lave teater. Vi arbejder også med mimik og med at stå på en scene. 

Vi lærer plié, tendu og port de bras og danser til små kendte, klassiske klaverstykker. 

Barnet skal møde med/i tøj, der er rart at bevæge sig i, og strømper eller bløde balletsko eller gymnastiksko. 

I denne sæson er det, grundet COVID-19 ikke muligt for forældre at opholde sig i 'Piruetten' ved siden af dansesalene. Vi beder jer aflevere udenfor døren, og først vende tilbage efter undervisningen. Vi håber på forståelse herfor. 

Holdet er hver sæson meget populært og bliver hurtigt fyldt op.

Vi tilbyder én gratis prøvetime i pr. deltager i de første 14 dage af sæsonens start. Herefter koster en prøvetime 100 kr. Kvittering fremvises til underviser inden timens start. Det er kun muligt at tage en enkelt prøvetime - herefter tilmeldes og betales for sæsonen via hjemmesiden. Når/hvis holdet er fuldt booket er det IKKE længere muligt at få en prøvetime.

START
Lørdag den 6. februar 2021

SLUT
Lørdag den 5. juni 2021

BEMÆRK
Der er ikke undervisning i uge 7 (vinterferie) samt ugerne 13 og 14 (påskeferie). 

Fotos: Jowita Tank.

Vær opmærksom på at hvis du danser flere timer om ugen/deltager på flere hold er der rabat. Check under "Priser" inden du betaler.  Se priser her.

Forår 2021
Start 6. februar
Tid Lørdage 11.30 til 12.05 - alder 5 - 6 år
Sted Balletsalen
Pris 850,-