Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Graham Class 12+

Underviser: Linette Bertelsen

Moderne hold - martha Graham style

UPDATE: Dette hold kører desværre ikke ONLINE i denne periode - og blive  ikke gennemført i indeværende sæson grundet COVID-19 situationen.
Vi ser dog frem til at udbyde det i EFTERÅRSSÆSONEN 2021!


Holdet er for elever fra 7.  klasse. 
Martha Graham var en amerikansk moderne danser og koreograf, hvis indflydelse på dans er blevet sammenlignet med den indflydelse, som Picasso havde på moderne billedkunst, Stravinskys indflydelse på musik og Frank Lloyd Wrights indflydelse på arkitektur.
Dette hold tager udgangspunkt i den stilart som siden Martha Graham har udviklet sig til et fantastisk afsæt på den moderne dans, som til stadighed udvikles i The Martha Graham Dance Company.
Glæd dig til at fordybe dig i dansen - the graham-way.

Du kan læse mere om Linette Bertelsen her

Vi tilbyder én gratis prøvetime i pr. deltager i de første 14 dage af sæsonens start. Herefter koster en prøvetime 100 kr. Kvittering fremvises til underviser inden timens start. Det er kun muligt at tage en enkelt prøvetime - herefter tilmeldes og betales for sæsonen via hjemmesiden. Når/hvis holdet er fuldt booket er det ikke længere muligt at få en prøvetime.

START
Onsdag den 3. februar 2021

SLUT
Onsdag den 26. maj 2021

BEMÆRK
Der er ikke undervisning i uge 7 (vinterferie) samt ugerne 13 og 14 (påskeferie). 

Vær opmærksom på at hvis du danser flere timer om ugen/deltager på flere hold er der rabat. Check under "Priser" inden du betaler.  Se priser her.

Forår 2021
Start 1. januar
Tid Onsdage 17.00 til 18.30
Sted Balletsalen
Pris 1.350,-