Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Mens class - Ballet for drenge og mænd. Alder 10 år-20+

Underviser: Florian Tilly

BALLET FOR DRENGE/MÆND

For mens eyes only - drømmer du om at danse ballet - og helst blot sammen med andre drenge, så er her holdet. Vi åbner nu for et drengehold, hvor I skal lege med balletten, og få bevægelserne ind i kroppen.

Florian er klassisk uddannet fra Frankrig, og ved om nogen, hvordan drenge får en god fornemmelse for balletten. Florian er ny i AMOK Fritid - og vi glæder os over at byde ham velkommen. Du kan læse mere om Florian Tilly her

Vi improviserer til klassisk musik og leger prinser, svaner og trolde. Holdet er for alle drenge, der kan lide at bevæge sig drømmer om at lære ballettens sprog og trin.

Vi lærer plié, tendu og port de bras og danser til små kendte, klassiske klaverstykker. 

Du skal skal møde i tøj, der er rart at bevæge dig i, og strømper eller bløde balletsko eller gymnastiksko. 

Det ikke muligt for forældre at opholde sig i 'Piruetten' ved siden af dansesalene. Vi beder jer aflevere udenfor døren, og først vende tilbage efter undervisningen. Vi håber på forståelse herfor. 

Vi tilbyder én gratis prøvetime i pr. deltager. Herefter koster en prøvetime 100 kr. Kvittering fremvises til underviser inden timens start. Det er kun muligt at tage en enkelt prøvetime - herefter tilmeldes og betales for sæsonen via hjemmesiden. Når/hvis holdet er fuldt booket er det IKKE længere muligt at få en prøvetime.

Foto: Det Kongelige Teater - Ballet de luxe. 

START
Lørdag den 8. januar  2022

SLUT
Lørdag den 7. maj 2022

Vær opmærksom på at hvis du danser flere timer om ugen/deltager på flere hold er der rabat. Check under "Priser" inden du betaler.  Se priser her.

Forår 2022
Start 8. januar
Tid Lørdage 12.00 til 13.00 - alder 10 -20+
Sted Balletsalen
Pris 1.000,-