Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Klassisk ballet 13+

Underviser: Fatima Cerqueira

Klassisk balletundervisning

Disse timer byder på klassisk balletundevisning med Fatima Cerqueira. 

Fatima har undervist ved alle betydningsfulde danseinstitutioner i Danmark og er i dag ansat ved Det Kgl. Teater Balletskolen Odense.

“Jeg vil gerne skabe glæde ved dansen i hver eneste dansetime. Musikaliteten, bevægelsernes flow og en dynamisk tilgang til kroppens muligheder er helt central i min undervisning. Som underviser er jeg humoristisk og har temperament. Krævende med et glimt i øjet.”

Vi tilbyder én gratis prøvetime i pr. deltager i første 14 dage af sæsonens start. Herefter koster en prøvetime 100 kr. Kvittering fremvises til underviser inden timens start. Det er kun muligt at tage en enkelt prøvetime - herefter tilmeldes og betales for sæsonen via hjemmesiden. Når/hvis holdet er fuldt booket er det ikke længere muligt at få en prøvetime.

START
Onsdag den 9. januar 2019

SLUT
Onsdag den 8. maj 2019

BEMÆRK
Der er ikke undervisning i uge uge 7. Desuden er der ikke undervisning i uge 16 (påsken) og mandag d. 22. april (2. Påskedag).

Vær opmærksom på at hvis du danser flere timer om ugen/deltager på flere hold er der rabat. Check under "Priser" inden du betaler.  Se priser her.

Forår og sommer 2019
Start 9. januar
Tid Onsdage 16.00-17.30
Sted Balletsalen
Pris 1.375,-