Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Sommercamp 2019 U31 16+

Undervisere: Sarah Maria Cook, Anete Lotus Jensen, Jens Schyth Brøndum

GLÆD DIG TIL SOMMERFERIENS SIDSTE UGE!
FOR ALLE, DER ER 16+ ØVEDE

Du kan godt begynde at glæde dig - der er da sommercamps igen i år!! Lige på forkanten af sommerferien...

De top professionelle undervisere står klar til at give din ferie et giga løft. Vi danser hver dag fra kl. 9-15.
Der skal danses ballet, moderne dans og repetoire, underviserne er: Anete Lotus Jensen,  Jens S. Brøndum, Sarah Maria Cook, Karina Elver.Der kommer meget mere information om undervisningen inden længe. 
Undervisningen foregår i Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses dansestudier og balletsale. 

Ud over at træne, vil vi også hver dag øve noget koreografi, så vi kan afslutte med en mindre visning den sidste dag. Forældre og venner er inviterede til at komme og se visningen fredag 6. juli kl. 14 – 15. Visningen vil foregå i whitebox på Balletskolen.

MAD            
Medbring god stor madpakke hver dag og drikkedunk. Vi spiser frokost i parken, hvis vejret er til det og hygger og leger i pauserne. Vi sørger for frugt og nødder til den lille sult i pauserne.

TØJ
Til alle tre aktiviteter er det vigtigt, at du har tøj på, som det er rart at bevæge sig i. Du kan have bløde balletsko eller strømper, eller bare tæer og tøj, som er rart at bevæge sig i. Sæt håret op, så det ikke driller. 

Det er en god ide, at du har nogle sko med, der er nemme at træde ned i, så du nemt kan drøne udenfor, når der er pause. Medbring også noget “pausetøj” - en trøje eller jakke du kan smide over hovedet, så du holder dig varm, når du ikke er “på”.

TID            
Der er mulighed for at møde ind allerede kl. 08.30, her bliver du modtaget af vores faste hjælper, der også krydser alle børn af om morgenen, og er den faste kontakt til hjemmet, ved behov. Der er opsyn med børnene i pauserne, og det er kun de store elev-hold der må forlade balletskolens område på egen hånd. 

STED
Det Kgl. Teater Balletskolen Odense – Jernbanegade 20, Odense

BEMÆRK
Tilmelding er først gældende, når betaling er gennemført.
 
Forår og sommer 2019
Start 29. juli
Tid Mandag til fredag 9.00-15.00
Sted Whitebox
Pris 1.500,-