Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Sommerlig sommercamp 2021 U27 1.-3. kl.

Undervisere: Stefanos Bizas, Elena P Nielsen, Helena Casado Marzo

GLÆD DIG TIL camp i starten af SOMMERFERIEN!
FOR ALLE, DER GÅR I 1.-3. KLASSE (dvs. kommende 1.-3. klasse)

Tilmeld dig nu og så kan du ellers godt begynde at glæde dig til en skøn sommercamp!! 
De skønneste undervisere står klar til at give din ferie et giga løft. Vi er så fantastisk heldige, at der er hele 3 undervisere i denne aldersgruppe. Der bliver både ballet og moderne dans på programmet. Underviserne er Stefanos Bizas, Elena P Nielsen og Helena Casado Cortés - et helt fantastisk hold! Læs mere om underviserne, ved at følge linket under deres navne!

BEMÆRK: Hvis sommercampen aflyses grundet COVID-19, refunderes det fulde beløb!

Undervisningen foregår i Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses dansestudier og balletsale. 
Vi danser hver dag fra kl. 9-15.

Vi skal danse ballet, moderne m.m., træne hårdt og bare have det SJOVT sammen!
ALLE kan selvfølgelig være med - du behøver IKKE være elev på Balletskolen!


MAD
Medbring god stor madpakke hver dag og drikkedunk. Vi spiser frokost i parken, hvis vejret er til det og hygger og leger i pauserne. 

TØJ
Til alle aktiviteter er det vigtigt, at du har tøj på, som det er rart at bevæge sig i. Du kan have bløde balletsko eller strømper, eller bare tæer og tøj, som er rart at bevæge sig i. Sæt håret op, så det ikke driller. 

Det er en god idé, at du har nogle sko med, der er nemme at træde ned i, så du nemt kan drøne udenfor, når der er pause. Medbring også noget 'pausetøj' - en trøje eller jakke du kan smide over hovedet, så du holder dig varm, når du ikke er 'på'.

TID
Der er mulighed for at møde ind allerede kl. 08.30, her bliver du modtaget af vores faste hjælper, der også krydser alle børn af om morgenen, og er den faste kontakt til hjemmet, ved behov. Der er opsyn med børnene i pauserne, og det er kun de store elev-hold der må forlade balletskolens område på egen hånd.

STED
Det Kongelige Teater Balletskolen Odense – Jernbanegade 20, Odense

BEMÆRK
Tilmelding er først gældende, når betaling er gennemført. Hvis sommercampen afmeldes grundet COVID-19, refunderes det fulde beløb!

Der er også sommercamp i uge 31 - hvis du tilmelder dig begge hold, kan du spare kr. 300,- Program og undervisere vil være forskelligt i de to uger - så du kan sagtens deltage i begge uger ;-)

Fotos: Aneta Holehesh
Sommer og efterår 2021
Start 5. juli
Tid Mandag til fredag 9.00-15.00
Sted Whitebox
Pris 1.500,-