Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg hold

Tilbage

Sommerlig sommercamp 2022 U26 - TEEN

Undervisere: Liv Mikaela Sanz, Paul James Rooney, Nahia Gil

GLÆD DIG TIL camp i starten af SOMMERFERIEN!
FOR ALLE TEENS (fra 7. kl.)

Vi har linet et fedt team af undervisere op til dig. Så du kan godt begynde at glæde dig til en skøn sommercamp!! Tilmeldingen er åben.

De 3 undervisere er: Paul James Rooney og Liv Mikaela Sanz og Nahia Gil -  du kan læse mere om dem ved at trykke på deres navne.

Undervisningen foregår i Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses dansestudier og balletsale.

Vi danser hver dag fra kl. 8.45-14.45.

Udover at danse og træne hårdt, skal vi have det SJOVT sammen. 

MAD
Medbring god stor madpakke hver dag og drikkedunk. Vi spiser frokost i parken, hvis vejret er til det og hygger og leger i pauserne. 

TØJ
Til alle tre aktiviteter er det vigtigt, at du har tøj på, som det er rart at bevæge sig i. Du kan have bløde balletsko eller strømper, eller bare tæer og tøj, som er rart at bevæge sig i. Sæt håret op, så det ikke driller. 

Det er en god idé, at du har nogle sko med, der er nemme at træde ned i, så du nemt kan drøne udenfor, når der er pause. Medbring også noget 'pausetøj' - en trøje eller jakke du kan smide over hovedet, så du holder dig varm, når du ikke er 'på'.

TID
Der er mulighed for at møde ind allerede kl. 08.30, her bliver du modtaget af vores faste hjælper, der også krydser alle børn af om morgenen, og er den faste kontakt til hjemmet, ved behov. Der er opsyn med børnene i pauserne, og det er kun de store elev-hold der må forlade balletskolens område på egen hånd.

STED
Det Kgl. Teater Balletskolen Odense – Jernbanegade 20, Odense

BEMÆRK
Tilmelding er først gældende, når betaling er gennemført. Hvis sommercampen afmeldes grundet COVID-19, refunderes det fulde beløb!

Der er også sommercamp i uge 31 - hvis du tilmelder dig begge hold, kan du spare kr. 300,- Program og undervisere vil være forskelligt i de to uger - så du kan sagtens deltage i begge uger ;-)

Foto: Aneta Holehesh

Sommer og efterår 2022
Start 27. juni
Tid Mandag til fredag 8.45-14.45
Sted Whitebox og Balletsalen
Pris 1.500,-