Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

Ane Iselin Brogeland

Moderne

Iselin Brogeland er oprindeligt fra Moi, men flyttede til Danmark for at studere dans, musik og drama på Sportsakademiet Aarhus, inden hun fortsatte på studier ved University of Chester (UK).

Hun har også en Master i Performance fra University of Chichester (UK), hvor hun blev tildelt Valerie Briginshaw Award for Dance Writing og Academic Excellence.

Iselin har været gæstedanser til "Disappearing Acts" fra Flexer & Sandiland og har tidligere turet nationalt og internationalt med værker af Jonathan Burrows, Bettina Carpi, Rick Nodine, Ofra Idel og Lila Dance.

Udover medstifter af Ori Dance (UK) og Fluxus Collective (UK) har Iselin workshops i hele Europa.

Iselins øvrige værker er blevet vist i England, Spanien, Norge og USA.

I efteråret 2016 var Iselin en af ​​55 kunstnere, der blev udvalgt til at deltage i en måneds udførlig træning med David Zambrano og hans praksis Flying Low and Passing Through.

Hun fortsætter med at følge ham og har også hjulpet ham på Vienna International Dance Festival og CODA Norway.

I de seneste 3 år har Iselin arbejdet sammen med det tyske dansefirma Sticky Trace Company (DE) under ledelse af Uta Engel, samt for Compani Carpi (UK).

I øjeblikket arbejder hun som lektor ved universitetet i Stavanger, såvel som udøvende og kreativ dansende kunstner både i hendes egne og andres koreografiske værker.

Fotos: Peter Monstad