Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

John Nini

Hip Hop og House

John Nini er danser og koreograf med rødder og ekspression fra Afrika mest kendt fra TV 2 programmet ”Danmark har Talent 2015”. Han er en af de mest det originale og nytænkende danser/koreograf/entertainer i Danmark og har opnået stor anerkendelse og succes for sit arbejde. John er førende indenfor dans, performance, showudvikling og workshops.

Han er lidenskabeligt dedikeret til dansen og stræber efter at give sit publikum og elever oplevelser, der er sjove, stimulerende og overraskende. Han har danset og eksperimenteret med mange forskellige stilarter og fokusere på at skabe kvalitetsfulde, kreative og innovative koreografier. Energi og inspiration er hjørnestenen i hans arbejde. Som koreograf og danser, har han blandt andet vundet det danske hip hop mesterskab i 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 og 2015 og har dansede for en stribe af nationale og internationale artister som Medina, KATO, Joey Moe, Stromae, Mohombi, TQ, Linkoban med flere.

John Ninis mission er at udbrede danseglæden og gør dansen tilgængelig for alle på tværs af alder, køn, etnicitet, religiøs overbevisning, baggrund og kultur. Han vil røre andre mennesker med dansen,være rollemodel, inspirere og udfordre børn og unge til at realisere deres fulde potentiale.