Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

Linette Bertelsen

Moderne, Tåspids

Linette startede hos Kim Dahl som 3 årig, som dengang hed Leo & Edna Dahl. Hun lӕrte jazz, cha cha cha, jive og jitterburg og formåede også at vinde det Skandinaviske Mesterskab i jitterbug med Kim Dahl som partner.

Sidenhen fokuserede hun mere på det klassiske og trӕnede på Det Fynske Balletakademi i Odense, såvel som på Det Kongelige Danske Ballet Skole i København og senere på The Urdang Academy i London. 
I Odense dansede hun bl.a. sammen med John Kobborg i Nøddeknӕkkeren og Peter Friis i Lotto Heize’s One Women Show. Hun blev bosiddene i London og fortsatte som professionel danser, koreograf og model, som bragte hende bla. til USA, UK, Dubai, Tyskland, Holland, Italien og flere andre europӕiske lande. Har vӕret med i utallig tv-shows, reklamer, musik videoer igennem hendes lange karriere, bla for Whitney Houston, Robbie Williams, Bryan Adams & U2. 

I en årrӕkke arbejde hun som DJ på en af Milano’s hotteste natklubber, samt for private firma arrangmenter, for bla. Porsche og Calvin Klein.

Hendes seneste passion er Power Pilates, hvor hun har taget adskillige diplomer og er nu instruktør.