Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

Morten Innstrand

Dans

Morten Innstrand har en lang række koreografi- og kunstnerisk ledende arbejde bag sig. Han er bla. koreograf bag succesforestillingerne “Verdenshistorien”, “Hair” og “Elsk Mig i Nat” på Østre Gasværk Teater, “Carmen” på Sandnes Kulturhus i Norge og “Leva Livet” på China Teatern i Stockholm. Derudover instruerede han operaen “Aria” ved Operaen i Midten og giver løbende kunstnerisk rådgivning og coaching på opsætninger rundt i Danmark.

Morten Innstrand har været skoleleder på Det Kongelige Teater Balletskolen Odense. Han har undervist professionelle dansere i Dansehallerne og har i en årrække undervist på danseinstitutioner og kompagniklasser.  Han har siden 2005 arbejdet som censor, studievejleder og undervisningsansvarlig for den moderne træning for elever fra 12-18 år ved Det Kongelige Teaters Balletskole i København. Morten Innstrand har desuden arbejdet ved Statens Scenekunstskole som underviser, repetitør og koordinator fra 2000-2004. 

Morten Innstrand grundlagde Copenhagen Contemporary Dance School sammen med Lotte Sigh i 2005.

Morten har arbejdet i 22 år som professionel danser med en imponerende lang række af koreografer og teatre i Danmark og Sverige. 
Morten er nu kunstnerisk leder på Det Kgl. Teater Balletskole Odense og fagreferent på DGU, så Morten ved, hvad det vil sige at undervise unge dansere. Morten er helt særlig til at ramme, røre og række ud til dig, når du danser - så du får helt sikkert prøvet noget nyt og nice.