Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

Ola Beccau

Ballet

Ola Beccau er uddannet på Royal Swedish Ballet School and Dance Academy i Stockholm og på ABT i New York og har en professionel karriere som danser bag sig i bl.a. Östgötabaletten, KCDC og Adekwhat. Ola har været en hyppig gæstelærer både i Sverige og hos Alvin Ailey i USA, på Skånes Danseteater, Random dance, Vietnam National Ballet, Vanemuine Ballet og mange andre steder.

Ola har tidligere arbejdet som balletlærer på Balletakademiets danserlinje i Stockholm og som universitetslektor i klassisk ballet ved danselæreruddannelsen i Piteå. Han har bl.a. været balletmester ved Dansk Danseteater og arbejdet som naprapat (Doctor of Naprapathy) ved Kungliga Operan i Stockholm. Han forlader en stilling som hovedlærer i klassisk ballet på Swedish National Ballet School i Göteborg.

Selv siger Ola: - Der er intet mere inspirerende end at arbejde med unge mennesker, der sætter deres sjæl, hjerte og engagement i dansen, det er magisk. At opbygge deres identitet med dansen giver fantastiske muligheder for at forstå det unikke i sig selv og samtidig forstå, hvad det betyder at være en del af en større helhed, og jeg glæder mig virkelig meget til at blive en del af skolen i Odense.

Underviser på følgende hold: