Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

Olga Mirza

Ballet

Olga Mirza modtog sin balletuddannelse på det hviderussiske statskoreografiske kollegium.

Et år før den afsluttende eksamen blev hun inviteret til det hviderussiske statsakademiske musikteater, hvor hun arbejdede som klassisk danser og som solist i karakterdans. Olga afsluttede Bolshoi Ballet Academy med en Honor-grad (i 2017-bachelor og i 2019-master) som balletlærer og koreograf, hvor hun har arbejdet på Institut for karakter, historisk og moderne dans siden 2014.

To år senere begyndte Olga at forelæse ” Metodik til undervisning i koreografi ”og” Metodik i undervisning i historisk dans ”ved universitetet i Bolshoi ved fakultetet for balletpædagogik, i 2018 blev hun seniorlærer ved fakultetet for supplerende uddannelse. I den periode ledte hun desuden læreruddannelsen som hovedlærer og akademisk rådgiver. Olga var desuden ansvarlig for udarbejdelsen af ​​de uddannelsesmæssige balletprogrammer med førende professorer på akademiet og fra 2017 lavede hun sine egne 8 programmer med copyright.

Fra 2019 forsatte Olga sine postgraduate studier og skriver ph.d.-afhandling om præ-professionel balletuddannelse. Olga Mirza afholder mesterklasser og seminarer i Rusland og i udlandet (i 2020 vil det være mere end hundreder), beskæftiger sig med videnskabeligt arbejde og offentliggør artikler om koreografikunsten.

Olga er en erfaren lærer i online balletundervisning og tilbyder ofte fjernundervisning, herunder forelæsninger og seminarer til læreruddannelseskursus og Opfriskningsprogrammer. Under arbejdet på Bolshoi Ballet Academy har Olga været medlem af udvælgelseskomitéen, som skal vælge talentfulde børn til at lave ballet professionelt på akademiet. Som specialiseret lærer i præprofessionel og forberedende balletuddannelse har hun forberedt mange elever, som med succes træner på førende professionelle balletskoler i Moskva, Skt. Petersborg, Perm, Novosibirsk og Minsk. I 2018 og i 2019 modtog Olga Mirza taknemmelighed fra parlamentet og personligt fra kulturministeren i Republikken Tuva for bidraget og udviklingen af ​​koreografisk kunst.