Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

Peter Brandenhoff

Ballet

Peter Brandenhoff er født i Danmark og dimitterede fra Den Kongelige Danske Ballet. Han har danset med Boston Ballet, Hamburg Ballet og San Francisco Ballet som solist. Han har gæsteoptrådt med Royal Winnipeg Ballet, South African Ballet Theatre og Mzansi Productions, Les Ballets Grandiva og Stars of the Royal Danish Ballet.

Hans repertoire spænder fra klassikerne Balanchine, Bournonville og Petipa til den ultramoderne Redha, og han har været en del af at skabe værker med Mark Morris, Christopher Wheeldon, Alexei Ratmansky, Val Caniparoli og Yuri Possokhov. Peters lidenskab for undervisning blev født i 2004, da han hjalp med at indlede en opsøgende rejse med San Francisco Ballet for at undervise i sydafrikanske townships. I 2008 sluttede han sig til fakultetet ved Ballet San Jose School og skabte der et vellykket drengeprogram.

Hans undervisningsopgaver inkluderer Royal Danish Ballet, Alvin Ailey American Dance Theatre, Ailey School, San Francisco Ballet School, Oregon Ballet Theatre, Lines Ballet, ODC / San Francisco og Marin Ballet. I 2011 afsluttede Peter sin BA fra St. Mary's College, CA og et stipendium i administration ved Cal Performances i Berkeley. Han er også en bidragyder af artikler om teknik, musik og mime for Dance Magazine, Dance Spirit og Dance Studio Life.