Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

Sarawanee Tanatanit

Ballet

Sarawanee Tanatanit er født i Thailand og sluttede sig til det rytmiske gymnastiske landshold i Thailand i en alder af 13 år og vandt en guldmedalje i Junior Championship-kategorien og Sydøstasiatisk spilkonkurrence i Chiang Mai. Hun blev tilbudt et stipendium fra Sports Authority of Thailand for at fortsætte sin rytmiske gymnastiske træning i Vancouver, Canada, hvor hun også forfulgte sin dansekarriere. Hun blev tildelt Royal Academy of Dancing Solo Seal i 1999.

Hun har været var finalist i mange internationale dansekonkurrencer, herunder Helsinki-danskonkurrence, Asian Pacific Ballet-konkurrence og Adeline Genée International Ballet-konkurrence. Prisvinder af ​​Prix de Lausanne-lærlingeuddannelsen i 2001, miss Tanatanit, blev tilbudt et lærlingestipendium hos American Ballet Theatre Studio Company i New York City. Det følgende år blev hun optaget i det største ABT Company, hvor hun tilbragte 7 år som professionel balletdanser. Hun blev udnævnt til "Critic Choice", der blev tildelt af Point Magazine i 2003 og en af ​​Dance Magazine's "Top 25 to Watch" i 2008. Hun optrådte i alle verdensklasse scener og blev inviteret til at optræde i mange produktioner som "Ramakien" på Lincoln Center Festival i New York, Youth American Grand Prix Gala og Benjamin Millepied's turné i Cannes Dance Festival.

Siden 2008 har hun danset hun i solistroller for Genève Ballet og optrådt i mange repertoirer, som inkluderer hovedrollerne i Giselle koreograferet af Pontus Lidberg, Romeo og Juliet, Tristan og Isolde, der modtog "le Grand Prix 2016 de la critique" for bedste show af sæsonen koreograferet af Joelle Bouvier. Hun har haft hovedroller i Nøddeknækkeren, duet fra Closer, Amoveo og Spectre de la Rose af Benjamin Millepied. I øjeblikket er hun gæstekunstner hos Danish Dance Theatre samt gæstelærer og coach med certificeret læreruddannelse fra American Ballet Theatre National Training Curriculum for skoler i Europa og Sydøstasien. I år lancerede hun sit eget projekt, et kulturelt kunstcenter i hjertet af Bangkok City.