Tilbage til forsiden Gå til fritids.
20
jan 2022

Åbent hus DGU

 DGU og Odense Katedralskole inviterer til åbent hus torsdag den 20. januar 2021 kl. 16.00-21.30

På denne aften inviterer skolen alle interesserede til orienteringsaften og åbent hus på både DGU og Odense Katedralskole. Aftenen indledes med information om DGU og den 4 årige uddannelse i dansestudierne i Jernbanegade 20 kl. 16.00. 

Derefter er der åbent hus og orienteringsaften på Odense Katedralskole kl. 19.00 med fælles orientering i hallen efterfulgt af orientering i klasser kl. 19.30. Der vil her være mulighed for at høre nærmere om gymnasiet. DGU holder til på midterste studietorv (i A300 – planet) fra ca. kl. 19.50 – 21:30.

Elever og lærere vil hjælpe dig og evt. dine forældre rundt på skolen og ind i uddannelsens kringelkroge. Der vil også være mulighed for at snakke med skolens studievejledere. 

VIRTUELT ÅBENT HUS

Det har været en noget anderledes tider vi har ageret i, derfor har vi lavet dette virtuelle åbne hus, for dig, der gerne vil vide mere om DGU.
Du er  velkommen til at kontakte os og få en rundvisning på skolen, og en nærmere snak. Du kan kontakte Tom Due på 63123212

Næste gang vi holder et rigtigt åbent hus bliver torsdag den 20. januar 2022.

Følg linket og få et indblik i hverdagen på DGU. Eleverne viser rundt - og du kan møde forstander Inge Fjord, samt vores samarbejdspartnere på Odense Katedralskole.

DEL gerne med alle, der kunne være interesseret.

 

Du kan klikke på billedet for at gå direkte til det virtuelle åbne hus...Du kan læse mere om Odense Katedralskole her