Tilbage til forsiden Gå til fritids.
1
dec 2016

DGU har fået permanent godkendelse

Guldstempel til DGU

DGU startede som en forsøgordning fra Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling i 2014. I efteråret 2016 fik uddannelsen permanent godkendelse som Dansegrunduddannelse af ministeren for børn, undervisning og ligestilling. Det betyder DGU-uddannelsen nu har samme særlige godkendelse som for eksempel en Team Danmark uddannelse. Det er KUN uddannelser med denne godkendelse, der har ret til at kalde sig Dansegrunduddanelse. Danske dansere, der tager en DGU er således i fremtiden sikret uddannelse indenfor klassisk ballet og moderne dans, samtidig med de tager en STX - i hjertet af Odense. 

Med en DGU får eleverne både en boglig gymnasial STX-uddannelse på niveau med de bedste gymnasier i landet og en forberedende danseuddannelse af højeste kvalitet inden for moderne dans og klassisk ballet, hvor der satses på høj teknisk kunnen og kunstnerisk kreativitet.
Læs mere her...

Uddannelsen var ved sin start den eneste af sin art i Danmark og et stort pionerarbejde og tænkning er lagt i den. Den er muliggjort gennem et samarbejde mellem de førende kræfter inden for samarbejdet mellem dans og læring...

Hvad betyder det, at uddannelsen er statsanerkendt? Læs her...

Læs historien bag AMOK 

hverdagen på DGU

Som elev på DGU træner du alle eftermiddage i hverdagen. Det foregår Jernbanegade 20 i træningslokalerne hos Det Kongelige Teater Balletskolen Odense. Derudover kan der være workshops på lørdage og ekstra træning i forbindelse med optrædender og forestillinger, ligesom der kan være aftenforestillinger og lign. 

Se flere billeder i Galleriet...

Seneste nyheder

2019

2018

2017

2016

2015

Fandt du det du søgte?