Tilbage til forsiden Gå til fritids.

Inge Fjord

Akademileder

Som leder af AMOK-Danse Grunduddannelsen er det mit mål at uddanne den store talentmasse i Danmark, og hjælpe dem på rette spor til at blive professionelle klassiske og moderne dansere.

AMOK DGU henvender sig til alle talentfulde, dedikerede unge i Danmark, og derfor er det vigtigt, at uddannelsen ligger centralt, midt i landet. Uddannelsen er den sidste brik i et komplet uddannelsesforløb for moderne dansere fra de er helt små og til de er færdige dansere, og hvor de sideløbende får en skoleuddannelse - en brobygning fra 9. kl. frem til de kunstneriske uddannelser på bachelor niveau, som kræver et gymnasialt grundlag som adgang.

Vores grundsyn er, at det hele menneske skal være i fokus.

Når det gælder læring er vi alle forpligtede til at uddanne os så godt som muligt dvs., at også dansere skal udvikle sig bogligt. Vi lægger vægt på, at alle skal dele med hinanden og på, at mangfoldigheden er vigtig både for kulturen og for en innovativ læring.

Odense Katedralskole er både innovativ og modig. De tænker visionært, kreativt og fremadrettet og det supplerer vi inden for det dansekunstneriske område. Vi tager ansvar for eleverne og for, at deres karriere kan være sammenhængende.

Reflektion, kreativitet, seriøsitet og omsorgsfuldhed er nøgleord for os, og vi prøver at foregå eleverne med et godt eksempel ved at være eksponenter for disse værdier.