Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Priser & info om sæson

EfterårsSÆSON 2024 fra uge 34 til og med uge 48

Ingen undervisning i Efterårsferien uge 42

Tilmelding:

Tilmeldingslink finder du under de enkelte hold. Første gang du tilmelder dig skal du oprettes i systemet. Du får tilsendt et kodeord, som du kan benytte fremover. Tilmelding er bindende for perioden, dvs. indbetalte beløb refunderes ikke.

Der er én gratis prøvetime på alle hold i i de første 14 dage af sæsonen, derefter skal der betales for hele sæsonen før fortsættelse på holdet.

Ønsker du en gratis prøvetime, skal du vente med at tilmelde dig og betale. Tilmeld dig til prøvetimen på td@kglteater-odense.dk. 

Obs! Enkelte hold er meget hurtigt fuldt booket. Hvis du vil være sikker på at få en plads skal du tilmelde dig, selvom du ikke har nået en gratis prøvetime - men vær opmærksom på at vi ikke refunderer indbetalte beløb.   

Med vores online system tilmelder du dig og betaler samtidig (enten via MyShop 42837 eller dankort/visa).

Går du på flere hold, tilmelder du dig og betaler for ét hold via online systemet. Hermed er du oprettet i vores system. Herefter sender du en mail til AMOK (fritid@amok-odense.dk) med information om hvilke(t) du skal deltage på yderligere. AMOK kan oplyse hvilket beløb der skal indbetales, så du opnår rabatfordeling ved at gå på flere hold. Det resterende beløb indbetales via MyShop (42837) eller overførsel til bank. HUSK altid at oplyse hvem der betales for, samt hvilket hold. Først når betaling er sket er du tilmeldt holdet.

Nedenfor kan du se priser og rabatordninger. Priserne og rabatten er for én persons træning.

PRISER

Der betales for det antal timer man træner om ugen. Prisen for dit hold fremgår når du tilmelder dig, men være opmærksom på dit samlede antal træningstimer, hvis du skal betale for flere hold.

1 times træning om ugen: 1.150,- pr. sæson

1,25 times træning om ugen: 1350,- pr. sæson 

1,5 times træning om ugen: 1.1575,- pr. sæson

2 timers træning om ugen: 2.000,- pr. sæson 

2,25 træning om ugen: 2.150- pr. sæson 

2,5 timers træning om ugen: 2.400,- pr. sæson 

3 timers træning om ugen: 2.850,- pr sæson 

3,5 timers træning om ugen: 3.350,- pr. sæson 

4 timers træning om ugen: 3.800,- pr sæson 

5 timers træning om ugen: 4.500,- pr sæson 

ER DU I TVIVL OM, HVOR MEGET DU SKAL BETALE SÅ SPØRG GERNE INDEN DU BETALER.

Vi gør opmærksom på, at der kan være særskilte priser i forbindelse med workshops, som kun afholdes en enkelt gang. Se nærmere på de enkelte workshops. 

 

 

Kontakt os

Al henvendelse vedr. AMOK Fritid
kan rettes til administrationen på:

Akademiet for moderne dans
og klassisk ballet

Jernbanegade 20, Opg. C, 2. sal
5000 Odense C
+45 50 54 20 07

Mail:  fritid@amok-odense.dk
Du kan også skrive her:
send en mail 

Hvorfor AMOK ?

Foreningen Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet (AMOK) tilbyder professionel danseuddannelse til unge talentfulde dansere. Herudover tilbyder foreningen fritidsundervisning og talentcenter-undervisning, hvor lærere fra Det Kgl. Teater Balletskolen Odense underviser. AMOK fokuserer på skabende processer, og undervisningen forestås af højt kvalificerede lærere med internationalt niveau.