Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

Caroline Rodrigues

Moderne og jazzdance

Caroline Natalia Rodrigues Teixeira

Caroline - eller Carol - er fra Brasilien og hun begyndte allerede at danse som 4-årig, siden har hun fået uddannelse i klassisk, nutidig og jazzdans.

Fik den første kontrakt som 17-årig, efter at have arbejdet med en af ​​de vigtigste unge virksomheder i Brasilien, og samtidig udviklet forskning på det akademiske område og som danselærer.

Grad i licentiat i dans ved School of Fine Arts ved Forbundsuniversitetet i Minas Gerais, efter at have defineret et afsluttende arbejde med temaet: "Skolen som et traditionelt miljø for undervisning i krise: Indsættelsen af ​​dans som en grundlæggende pensumdisciplin" (2014 - 2019).

I 2021 sluttede hun sig til Nimble Project, der turnerede Europa med værker af koreograferne Hannes Langolf, Emese Nagy og Alessandro Sousa Pereira.

Arbejdede som danser hos Jundiaí Municipal Dance Company | BRA, dansende værker af relevante nationale koreografer som Alex Soares og Henrique Rodovalho.

Fortolker af værker, der udforsker individualitet, improvisation og teknisk mangfoldighed.

Samarbejde med andre tilknyttede fagpersoner, såsom orkester, kor og teater

Sammen med selskabet blev det nomineret til APCA Award - São Paulo Association of Theatre Critics fortløbende i årene 2021 og 2022

Dansede store roller i Ballet Jovem Minas Gerais | BRA, i stykker "Rites", "Krash" og "Pragmático", koreograferet af Alessandro Sousa Pereira.Fremførte værker af André Mesquita (Portugal), Tindaro Silvano (Brasilien), Oscar Araiz (Argentina), Carmelo Segura (Madrid), Adrian Luteijn (Holland) og andre.
Mere end 45 danseforestillinger gennem staten Minas Gerais.

 

KORTVARIGE KURSER OG ANDRE KUNSTNERISKE OPLEVELSER
- Udveksling i Argentina for koreografisk studie med Oscar Araiz (Modern), Cassilene Abranches og Lesley Telford (Jiri Kylian Repertoire).
- Dansereklame, som cirkulerer på brasiliansk tv for kosmetikfirmaet Natura, med koreografi af Cassilene Abranches.
- Tiltrådte den eksperimentelle dansegruppe i Grupo Corpo, blev godkendt i første omgang, efter at have danset værker af Rodrigo Pederneiras.
- Kom med i castet til musicals Chico Xavier (2018) og Minas Clube (2013).
- Specialiseringskurser i moderne dans (Limón), cubansk klassisk teknik, jazzdans, moderne jazz, moderne, improvisation og mere.