Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

Jens Schyth Brøndum

Moderne

Jens Schyth Brøndum trænede ballet i USA (2001-2010) og blev derefter uddannet moderne danser fra Den Danske Scenekunstskole i København.

Han er grundlægger og kunstneriske leder af det moderne dansekompagni DeLeónCompany, der blev Reumert nomineret for ”Ocean of Our Motion” som Årets Danseforestilling i april 2019.

I januar 2020 skabte DeLeónCompany deres anden forestilling; out of DUST som blev modtaget med udsolgte forestillinger i København. De venter nu på deres første Danmarks turné i 2021. Derudover har Jens arbejdet med koreografer som fx Stephanie Thomasen (Uppercut Danseteater) Anja Gaardbo (Bellevue & Folketeatret) og René Vinter (Øster Gasværk/Bellevue). I udlandet danser han i SitaOstheimerCompany (Berlin) som har optrådt på flere internationale scener med forestillingen MOLIMO og US, heriblandt det meste af Europa samt Daegu, Sydkorea mm.

Igennem sin undervisning har Jens været med til at uddanne 6 årgange hos Danseuddannelsen v. Sara Gaardbo og Copenhagen Contemporay Dance Education. Desuden har Jens siden 2015 været en fast del af Gaardbodans’ Aftenskole og TALENT undervisningsteam.
Klasse beskrivelse: Det organiske flow i kroppen bliver brugt som et startpunkt. Improvisationsteknikker lægger fundamentet til at lege med fantasi, detaljer og uendelige fysiske muligheder. 

Med stor inspiration fra Jens' kontinuerlige arbejde hos Sita Ostheimer, tager han dig med ind i et unikt univers. Alt vil blive samlet i arbejdet med en frase som understreger multi-detaljer, personligt sprog, performance og frihed.