Tilbage til forsiden Gå til grundudd.

Vælg undervisere

Tilbage

Jens Schyth Brøndum

Moderne

Efter omfattende dansetræning i Boulder færdiggjorde Colorado Jens sin grad i nutidig dans ved Danmarks National School of Performing Arts i juni 2015 i København, Danmark.

Siden sin eksamen har Jens arbejdet freelance og været inviteret til at arbejde sammen med danske virksomheder som Uppercut Dance Theatre og GaardboDance Company.

Jens er medlem af Sita Ostheimer's Company, som havde premiere på sin nye skabelse MOLIMO på DOCK11 i Berlin i december 2017. DeLeónCompany blev grundlagt i 2013 i København og her er Jens tilknyttet og har udført og undervist i workshops over hele landet, for nylig inviteret at genoprette Ocean of Our Motion på Dansekappellet i København november 2017.

Jens Brøndum trænede ballet i USA (2001-2010) og blev derefter uddannet moderne danser fra Den Danske Scenekunstskole i København. Nu danser han i SitaOstheimerCompany i Berlin og har optrådt på flere internationale scener med forestillingen MOLIMO, heriblandt Dock11 og Deltebre Dansa Festival, mm. Jens er også grundlægger og kunstneriske leder af dansekompagniet DeLeónCompany der blev Reumert nomineret for ”Ocean of our Motion” som Årets Danseforestilling i April 2019. Derudover har Jens arbejdet med koreografer som fx Stephanie Thomasen (Uppercut Danseteater) René Vinter (Øster Gasværk/Bellevue) og Anja Gaardbo (Bellevue & Folketeatret). Igennem sin undervisning har Jens været med til at uddanne 5 årgange hos Danseuddannelsen v. Sara Gaardbo og Copenhagen Contemporay Dance Education. Desuden har Jens siden 2015 været en fast del af gaardbodans’ Aftenskole og TALENT undervisningsteam.

Undervisning:
Med lysten til at bevæge sig som starts punkt er Jens’ timer baseret på improvisations tekniker. Igennem et kontinuerligt flow arbejdes der i dybden med at give slip på gamle mønstre i kroppen. Det ønskede formål er at bringe deltagerne ind i et frit univers hvor de fysiske og mentale rammer er endeløse. Der arbejdes med musik som en vigtig drivkraft der understøtter de frie tanker og kan biddrage til at finde ens’ indre glæde ved dansen. Igennem både fysiske og mentale opgaver stræbes der efter at danne en krop der er spontan samt fantasifuld. Således at kroppen også er klar til at arbejde med sat materiale inde for ikke bare en specifik genre.