Tilbage til forsiden Gå til fritids.

Om AMOK

Akademiet for moderne dans og klassisk ballet (AMOK)

Foreningen Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet (AMOK) tilbyder professionel danseuddannelse til unge som går målrettet efter en professionel dansekarriere.

AMOK tilbyder også fritidsundervisning kaldet AMOK Fritid og talentcenter- undervisning, hvor lærere fra Det Kongelige Teater Balletskolen Odense underviser. Læs mere om AMOK Fritid her...

Privatlivspolitik for Akademiet for Moderne dans og Klassisk ballet

AMOK fokuserer på skabende processer, og undervisningen forestås af højt kvalificerede lærere med internationalt niveau.

AMOKS HISTORIE

Det Kongelige Teater Balletskolen Odense og Odense Katedralskole startede i august 2014 en dansegrunduddannelse – i daglig tale DGU. Det er en 4 årig SU-godkendt studentereksamen kombineret med elitegrunduddannelse i klassisk ballet og moderne dans.

Til at drive og administrere dansegrunduddannelsen (DGU) stiftede Det Kongelige Teater Balletskolen Odense i april 2014 en forening kaldet Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet – i daglig tale AMOK. AMOK består herefter af AMOK DGU (dansegrunduddannelsen) og AMOK Fritid. 

Kontakt os

Al henvendelse vedr. AMOK rettes til:

Akademiet for moderne dans
og klassisk ballet 

Jernbanegade 20
5000 Odense C
Telefon 6312 3212
Send en mail

Fandt du det du søgte?