Tilbage til forsiden Gå til fritids.

Audition


Audition til skoleåret 2021/22
Grundet de nuværende COVID-19 restriktioner er vi nødt til at gennemføre den planlagte audition som en online-audition. BEMÆRK FRIST FOR INDSENDELSE AF MATERIALE ER DEN 14. APRIL!

Du vil derfor blive bedt om at indsende forskelligt video-materiale, som vi blive bedømt af et panel af AMOKs danseundervisere samt akademilederen. De helt specifikke krav tilsendes til dig, når du har meldt dig til audition. 

Audition med fremmøde ændres derfor til at du skal indsende forskelligt videomateriale, som vil blive bedømt af et panel af AMOK’s danseundervisere samt AMOK’s akademileder. Dette vil blive fulgt op af et interview der gennemføres virtuelt.

FRISTEN FOR INDSENDELSE AF MATERIALE ER DEN 14. APRIL! 

Du skal indsende følgende: 

  • 2-3 minutters præsentation af dig selv, dine drømme og mål for din dansekarriere og hvad du gerne vil have ud af din Dansegrunduddannelse 
  • 2-3 minutters uddrag af moderne dans
  • 2-3 minutters uddrag af klassisk ballet 
  • 2-3 minutters improvisation
  • 1 minut solo


Hvis du har adgang til et dansestudie er det rigtig fint, men det er ikke et krav. Dine videoer filmer du med din telefon og du kan filme hvor som helst, i din stue, køkken eller udenfor. Det vigtigste er, at vi kan se dig tydeligt.

Har du spørgsmål til ovenstående, eks. hvis du aldrig har danset klassisk ballet - så skriv eller ring til os.        

Dresscode og de helt specifikke detaljer fremgår af den mail vi sender til dig, når du har tilmeldt dig audition. 

Odense Katedralskole er naturligvis orienteret omkring den flyttede dato, og kommer du ind på uddannelsen er du sikret en plads på gymnasiet, det er dog vigtigt at du selv også ansøger om optagelse på gymnasiet under normale vilkår. 

Hvis du ikke allerede har søgt om optagelse på Odense Katedralskole vil vi bede dig om at tage kontakt hurtigst muligt. Kontakt Kirsten Mikkelsen på ki@odensekatedralskole.dk eller 63116831. 

Hvis I har yderligere spørgsmål er I meget velkomne til at sende en mail til dgu@amok-odense.dk eller ringe på 63123212 / 21341250.

VIRTUELT ÅBENT HUS
Du kan se vores virtuelle åbne hus, hvis du klikker lige her: Velkommen til virtuelt åbent hus DGU.

Læs mere under billedet...

auditionSKRAV

DGUs målsætning er alle elever, der går målrettet efter en professionel dansekarriere. Du kan søge optagelse, såfremt du har afsluttet 9. klasse i folkeskolen eller har gennemført undervisning, der står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen.

Adgangskravet til DGU er en bestået audition.

Optagelelsesprøveaudition BESTÅR AF:
En times klassisk ballet
En times moderne dans
Solo af et minuts varighed, koreograferet af ansøgeren selv
Samtale

Til stede ved audition vil være undervisere fra det faste fakultet. Derudover vil der være en fysioterapeut tilstede for at vurdere elevernes fysik.
Eleven skal til audition have tætsiddende tøj, balletsko samt opsat hår.
På baggrund af den faglige vurdering optages de elever, der erklæres egnede.
Begrundelse for optagelse eller afslag meddeles ansøgeren via mail.

For yderligere information, kontakt AMOK
Du er dog altid velkommen til at tage kontakt til skolen, for at høre nærmere i løbet af skoleåret.
Du finder ansøgning til audition her...

Auditiongebyr og skolepenge
Se mere her Skolepenge DGU

OPTAGELSE PÅ ODENSE KATEDRALSKOLE

Når du ansøger om at være elev på DGU skal du IKKE brug din prioritet på Odense Katedralskole [link]. Bliver man tilbudt optaglese på DGU er man sikret en plads på Odense Katedralskole - altså sikret en plads som STX elev på studieretning Engelsk/Samfundsfag

Ansøgere, der opholder sig i udlandet ELLER er forhindret i at komme PÅ auditionSDAGEN
Interesserede ansøgere, som opholder sig i udlandet på audition-tidspunktet eller af andre årsager og ikke kan komme til audition i Odense, har følgende mulighed:

Ansøger skal udfylde ansøgningskemaet, det finder du her - og indbetale auditiongebyr på kr. 300. Her gælder samme forhold som øvrige ansøgere, dvs. ansøgningsformular samt beløb skal være indbetalt på samme vilkår. Ansøger bedes i tilmeldingsformularen bemærke, at der også fremsendes videoer, eftersom ansøger ikke kan deltage i audition. 

Ansøgere skal derefter indsende følgende:

Video/youtube-link med uddrag fra en træningstime i klassisk ballet eller moderne teknik, improvisation samt solo af et minuts varighed

Video/youtube-link med præsentation af sig selv. Herunder en argumentation for ønsket om at gå på DGU samt en beskrivelse af, hvor ansøger ser sig selv i fremtiden. 

De uploadede videoer sendes til DGU på: dgu@amok-odense.dk
Det er ansøgers eget ansvar at uploade videoen/videoerne og sikre sig, at de er modtaget af DGU, inden auditiondato. DGU vil kvittere for modtagelsen, mens svaret omkring optagelsen naturligt vil følge processen, som de øvrige ansøgere gennemgår. 

 

 

Fandt du det du søgte?